Головна » Напрямки роботи » Спостереження за виборами » Спостереження за Виборами 2012 » Зареєстровані кандидати по Вінницькій області 2012 » ОВО №11 » Антемюк Віктор Дмитрович

Антемюк Віктор Дмитрович

Одномандатний виборчий округ 11
Партія, що висунула Самовисування
Номер та дата реєстрації документів в ЦВК 06.08.2012
Номер та дата рішення про реєстрацію кандидатом
Відомості про кандидата

Народився 10 квiтня
1963 року в селі Селятин Вижницького району Чернівецької області, громадянин
України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта
вища, народний депутат України четвертого скликання, безпартійний, проживає в
місті Вінниці, судимість відсутня, самовисування.

Виборча програма кандидата в
народні депутати України по 11 виборчому округу Антемюка Віктора Дмитровича.

«Добробут народу України має стати вищим законом»

Балотуючись до Верховної Ради, я повністю усвідомлюю обов’язки народного депутата. Впевнений, що буду корисний  в законодавчій роботі, в вирішенні проблем місцевих громад та особистих  питань виборців округу.

Перебуваючи на посаді народного депутата України, куди я був обраний у 2002 році по 11 виборчому окрузі, я виконав дані мною обіцянки.  Всі отримані мною кошти у Верховній Раді в
сумі біля 1 мільйона гривень, а також власні кошти більше 5 мільйонів гривень передані понад 40 тисячам громадян округу, 500 громадським організаціям, закладам охорони здоров’я та культури, більше 1000 виборцям надана допомога в розв’язанні важливих життєвих питань через особисту участь у їх вирішенні, а також, продовжую їх виконувати після закінчення депутатських повноважень.

Будучи обраним депутатом, постійно проживаючи на території округу головним для себе вважатиму співпрацю зі своїми виборцями, для цього облаштую приймальні щоб швидко реагувати на звернення громадян. Всі виплати, передбачені народному депутату та частину власних доходів передам на матеріальну допомогу виборцям.

Зобов’язуюсь відвідувати засідання, особисто голосувати і вести себе на засіданнях достойно народного обранця. За власні кошти  створити постійно діючі громадські комітети на території округу по вивченню думки виборців стосовно запропонованих для розгляду законопроектів і оперативно вносити в них необхідні поправки.

-   У реформуванні економіки: буду домагатись підтримки вітчизняного товаровиробництва, рівноправності усіх форм власності, створення умов розвитку малого та середнього бізнесу, збільшення робочих місць і зарплат.

Не голосувати за приватизацію стратегічних та високоприбуткових підприємств та
домагатися повернення у державну власність раніше приватизованих подібних
об’єктів.

У розвитку села: приймати участь у підготовці і прийнятті законів, які б забезпечили реальне відродження села, розвиток економіки сільгосппідприємств та поклали край злиденному існуванню сільських жителів.

У бюджетній сфері: підтримувати  зменшення податків та їх кількість. Суттєво поповнити бюджет через введення податку на розкіш, прогресивне оподаткування заробітних плат та доходів.

-  У соціальній сфері: виступати за відміну законів, які порушують соціальні конституційні гарантії пільгових категорій населення.

При обговоренні закону  про заміну пільг на адресну грошову допомогу, підтримати закон після погодження своїх дій з виборцями і, якщо така допомога буде відповідати реальним потребам пільгових категорій. Через реформування системи оплати праці та соціальних гарантій довести розміри зарплат та пенсій до забезпечення гідних умов життя людини.
Обов’язково зберегти систему безкоштовної освіти та медичного обслуговування
під державні гарантії.

-  У молодіжній політиці: через бюджетний комітет Верховної Ради добиватись повного фінансування молодіжних програм.

-   У сфері працівників бюджетних установ: виступати з законодавчою ініціативою по збільшенню матеріального забезпечення закладів освіти, медицини, культури, правоохоронних органів, Збройних сил України.

У боротьбі з корупцією: як голова громадської організації «Антикорупційний комітет», посилю роботу через свої приймальні, відкривши телефони довіри для надання громадянам
можливості оперативно інформувати мене про випадки зловживання чиновників службовим положенням і забезпечення ефективного реагування на всі подібні випадки.

У відносинах з місцевими органами влади: особисто підтримувати обраних голів місцевих органів влади на окрузі, сприяти їм у вирішенні проблемних питань громад, як на місцевому так і на державному рівні.

До 20 жовтня 2012 року вивчити питання, які з’являться під час зустрічей з виборцями протягом виборчої кампанії  і оформити їх окремим додатком до програми.